Schilderijen


Dat ook Paul de penselen heeft opgepakt verwonderd binnen de familie vrijwel niemand. Zijn oom was een gerenomeerd schilder, Willem Hofhuizen, van wie hij ongetwijfeld één en ander heeft opgestoken. Hoe het ook zij, Paul heeft in zijn leven ontzettend veel tekeningen en schilderijen gemaakt. Vaker heeft hij een deel van die collectie, die inmiddels behoorlijk verspreid is, tentoongesteld. 


Daarnaast heeft hij ook verschillende tekeningen gemaakt. Een aantal daarvan heeft hij in de loop der jaren gebruikt als Kerstkaart, als illustratie in boeken of anderzins. Een aantal van zijn tekeningen en schilderijen worden in de toekomst nog éénmaal tentoongesteld, zoals hij dat ook deed tijdens Pasen.


Hieronder worden tien willekeurige schilderijen getoond. Ieder schilderij uit de behoorlijke collectie verdient natuurlijk een mooie plek aan de muur in een fijn en warm huis. Mocht u interesse hebben in een van onderstaande schilderijen of de rest van de collectie willen zien, dan kunt u contact opnemen.